Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

4. 5. 2009 1:47
Bolševníky vyhubit, bolševiky nevolit !

Tak je to správně ??

A hlavně celková prevence ! Co nejvíce u obou zabránit rozmnožování vysemeněním !;-D

0 0
možnosti

WANG

29. 4. 2009 9:54
predevsim je treba nevolit bolseviky

ani strany jim programove blizke, tudiz ani vasi slavnou CSSD. Popravde jsem nepochopil tema vaseho clanku, jste prece politik resp. socan, tak byste tu mel plkat jako soudruh Rath ci Paroubek a vrsit haldu nesmyslnych a hlavne nesplnitelnych cilu, ci byste tu mel obhajovat protipravni jednani vasich hejtmanu, kupujicich si zcela neskryvane hlasy hloupych volicu z rozpoctu kraju.

co se tyka tematu clanku, musim jen poznamenat, ze je legracni, jak obcas cloveka nepocitame do prirody :) my jsme ten divny druh, ktery kdyz neco provede, tak citime potrebu to uvest do puvodniho stavu. nejsem si jisty, zda by se nahodou napr. ten bolsevnik nemohl rozsirit i bez cinnosti cloveka. Pak by ovsem byl boj proti nemu proti prirode, tak ted babo rad :)

0 0
možnosti

pavel_poc

3. 5. 2009 21:52
Re: predevsim je treba nevolit bolseviky

Zdravím, jen pro pořádek, jestli ne některá ze stran programově vzdálená komunistům, tak je to ČSSD. Ono to nekonec vyplývá z historie, protože po nástupu k moci začali komunisté mordovat především sociální demokraty a ČSSD nakonec přežila v exilu. Naopak v lidové frontě s nimi byla dnešní KDU-ČSL. A co se týká EU, tak se s komunisty shodne ODS, ne ČSSD.

Pro vysvětlení tématu, nejsem profesní politik, budete se divit, ale jsem to, čemu se asi říká podnikatel, tedy v praxi společník a zároveň jednatel s.r.o. 

K tématu samému, ne, bohudíky bolševník a řada dalších invazivních druhů by se opravdu bez nás ze své původní domoviny nerozšířila. V tomto a některých dalších případech jde opravdu o to po sobě uklidit.

0 0
možnosti

Helena1

27. 4. 2009 14:29
Naprostý souhlas

0 0
možnosti

fakta666

27. 4. 2009 13:45
Komunistům sílí hlasy,lidi srovnávají jak žili a živoří dnes

takže jsem moc zvědavý jak dopadnou volby !

0 0
možnosti

wiki5.5

28. 4. 2009 4:54
Re: Komunistům sílí hlasy,lidi srovnávají jak žili a živoří dnes

jsem optimista ... minus 16 kazdy den

0 0
možnosti

j@ck

27. 4. 2009 12:35
ty diskuze neber

0 0
možnosti

j@ck

27. 4. 2009 12:37
Re: ty diskuze neber

te moc vazne. Projevuje se v nich nesmirna rada naprostych tupcu, co ekologii vubec nerozumi, nemaji o ni zajem, jsou agresivni, vulgarni, hloupi - proste typicke klausovske ovce. Slovo biodiverzita je pro ne nadavka a ze by stalo za to ji zachovat? A proc? Je z toho nejaky profit?

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

27. 4. 2009 12:32
Pane doktore,

... když je ten bolševník tak snadno zničitelný, proč se na tom Mariánskolázeňsku pořád tak drží? Stačí vyjet zadem na Krakonoš (přes Úšovice) a uvidíte cestu lemovanou bolševníky. Taktéž třeba L. Kynžvart nebo oblast Slavkovského lesa - Prameny, Kladská ....

0 0
možnosti

pavel_poc

3. 5. 2009 22:04
Re: Pane doktore,

Zdravím, odpověď je snadná. Protože je to každému celkem jedno. Kdysi jsem se v Mariánkách bolševníkem zabýval a cca během dvou let jsme ho dokázali téměř kompletně vyhnat z intravilánu města. Dnes už je leckde zase zpátky.

Potíž je jednak v tom chtít to zlikvidovat a pak v použití správné metodiky. Ale to je na delší povídání, ne na blog.

0 0
možnosti

palok59

27. 4. 2009 11:54
příroda

předem se omlouvám, jestli jsem nepochopil asociaci bolěševníku s bolševikem. Co se ale bolševníku týká, ano, byl k nám zalvečen. Ovšem totéž lze říci o bramborách, kukuřici, vinné révě a dalších a dalších. Nebylo by daleko hezčí kdyby místo lánu brambor byla taková staročeská louka? Kolik jenom jiných rostlin a živočichů muselo zhynout, abychom přeměnili přírodu k obrazu svému? Věřte, že i s bolševníkem si časem příroda sama poradí, my se toho možná nedožijem, ale co je to lidský věk proti vývoji přírody?

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
RNDr. Pavel Poc, poslanec Evropského parlamentu
http://www.pavelpoc.cz

Seznam rubrik