Diskuse

Adaptace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

21. 7. 2009 17:50
vapenec

Je nemozne vratit atmosfere vsechen uhlik, ktery kdy mela - miliardy let jej tvorove s ulitami, krunyri a obecne schranami ukladali do svych krunyru a jak hynuli, vytvorili na dne more mocne vrstvy uhlicitanu vapenateho, ktery se posleze vyvrasnil do podoby napr. Alp, nebo u nas Barrandienu a bezpoctu dalsich vapencovych pohori.

0 0
možnosti
K

K-D

20. 7. 2009 23:18
???

RNDr. Pavel Poc, jednatel zahradnické firmy, vzděláním biolog, poslanec

Evropského parlamentu za ČSSD, poradce hejtmana Karlovarského kraje pro

ekologii, předseda KVV ČSSD v Karlovarském kraji.

Kde jste studoval biologii? Víte, co bylo za geologické období před 650 miliony let? Co to má hejtman za poradce?

Za takové nesmysly se dřív vyhazovalo bez milosti od maturity...

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

20. 7. 2009 23:21
Re: ???

:-)R^

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

16. 7. 2009 21:31
He...?

"Otázka zní, jestli se náš druh dokáže adaptovat. "? Opravdu?? Ja slycham spis otazky jak tu "globalni katastrofu" zastavit. Precte si treba nekterej z blabolu mladyho Petrzilka.

0 0
možnosti
P

pavel_poc

21. 7. 2009 16:52
Re: He...?

No, tak v tom se asi s mnoha kolegy neshodnu. Diskuse o zastavení probíhajících změn je jistě možná, stejně jako diskuse o příčinách, ale pokládám takovou diskusi víceméně za akademickou. Myslím, že jde nyní opravdu již pouze o adaptaci na měnící se podmínky. Zda jde o " globální katastrofu", to uvidíme za pár desítek let. Daleko přesněji a pregnantněji než já kdy dokáži, vyslovuje názor na probíhající změny klimatu James Lovelock. Doporučuji.

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

16. 7. 2009 21:06
tak nevím

jestli jste nebo nejste debil. Neznám vás. Nicméně když budete psát blbosti, lidi to prostě rozčílí, tak to chodí a pokud něco píšete, musíte počítat s reakcí i nesouhlasem. Nebo adaptace znamená povinně nečíst vaše články a přenechat diskuzi jen těm, kteří vás budou plácat po zádech? To není zdá se přímo definice adaptace, ale něčeho jiného. Možná jste socan nebo co, ale budete se muset smířit s tím, že vaše texty budou číst i lidé, kteří mají jiný politický, lidský nebo morální názor na věc než vy. Jak to vyjádří je už na nich, proto tu diskuze je a je už jen na míře slušnýho vychování, jak vám to napíšou. Budete se muset adaptovat, protože tak to prostě ve světě internetu chodí. Zakazování trochu zavání něčím jiným než adaptací, co myslíte?:)

0 0
možnosti
P

pavel_poc

21. 7. 2009 16:59
Re: tak nevím

Při vší úctě, nikde v textu jsem nenašel ani náznak zákazu. Víte, mně vůbec nevadí rozdílné názory, ani diskuse. Vadí mi odsudky a priori. Argumenty typu "jsi blb, protože jsi socan/ODSák/lidovec" nesnáším stejně silně, jako rasismus nebo náboženský fundamentalismus. Nechápu, proč by politická orientace, náboženské vyznání nebo příslušnost k etniku měla automaticky zakládat nárok na odsudek. A říkáte-li, "když budete psát blbosti, lidi to prostě rozčílí" kdo posoudí, jestli je blbost to, co jsem napsal nebo to, co si myslí můj oponent? Chcete tím naznačit, že v debatě automaticky vítězí ten sprostší? To by asi bylo špatné i na internetu. A nakonec, díky, že jste se podepsal, velmi si toho vážím.

0 0
možnosti
A

Arth-

16. 7. 2009 13:11
Třeba je kamarád moudrý člověk...

a nemyslel to jako žert!

Jinak článek je dobrej - a souhlas.

Chtěl jsme položit otázku, jak může být RNDR a jednatel zahradnické firmy členem a hlavně propagátorem ČSSD...  pak jsem jich chtěl změnit na to, jak může být RNDr jednatelem zahradnické firmy... a nakonec jak může být jednatel zahradnické firmy poslance evropského parlamentu - ale pak jsem to odmávnul. Je to vlastně jedno.

Když může majitel zdravotnických zařízení být současně krajským šéfem... a přitom poslancem našeho parlamentu - a ještě k tomu stínovým ministrem zdravotnictví za stranu, která prosazuje znárodnění...  tak co by nemohl být RNDr zahradníkem v Evropském parlamentu?

:-P

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

16. 7. 2009 21:22
Re: Třeba je kamarád moudrý člověk...

Good.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 7. 2009 12:07
No aspoň

No aspoň ten kamarád nebyl z "kávévéčka" nebo z "ovévéčka". :-);-D

A protože jste z Mariánek, tak soudím, že to neřekl ani Zuckermann :-)

0 0
možnosti
P

pavel_poc

21. 7. 2009 17:31
Re: No aspoň

No, opravdu nebyl ani z toho ani z onoho. Dokonce není ani z Mariánek a opravdu to nebyl přítel Zuckermann. Byl to kamarád v tom smyslu toho slova, jak jej chápu já s dokonce mám z to, že taky bloguje na iDnesu.

Mimochodem protože Vaše příspěvky jsou pozoruhodně informované a vtipné, už dlouho se snažím rozlousknout tu tajenku nicku, ale jsem na to krátký. Nechcete se mi příležitostně ozvat na mail?R^

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

16. 7. 2009 12:00
debil

"Jak v žertu poznamenal jeden můj kamarád na adresu mého blogu, ať napíšeš co napíšeš, stejně budeš debil, protože jsi socan."

ČSSD je potřebná, a to říkám, ač volím pravici. Prostě aby tu byla demokracie, musí  tu fungovat jak levicové, tak pravicové strany. Nicméně musí to být SLUŠNÉ strany. A to v tuto chvíli ČSSD vedená kreaturami jako je Paroubek a Rath a prolezlá šibaly všeho druhu opravdu není. O ODS tu nemluvím, ale stručně, není na tom o nic líp.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 7. 2009 12:08
Re: debil

mám podobný názor R^:-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 7. 2009 11:48
uniká mi význam....

8-o

0 0
možnosti
JC

Jarcho

16. 7. 2009 11:44
Máte to špatně.

Vy říkáte : socan --> debil.

Ve skutečnosti je to jinak: debil --> socan.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
RNDr. Pavel Poc, poslanec Evropského parlamentu
http://www.pavelpoc.cz

Seznam rubrik