Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

15. 10. 2009 10:28
S oteplením není možné spojovat zánik.

Tak katastoficky to úmyslně staví ti, co na tom chtějí profitovat. Oteplení je fáze, která tu už mockrát byla a mockrát byla nahrazena ochlazením. Pokud bych si mohl vybrat, bral raději teplo.

0 0
možnosti
K

K-D

15. 10. 2009 10:38
Re: S oteplením není možné spojovat zánik.

Jen to ne - vyšší úroda, méně nákladů na otop, zalesněné hory, zelená Sahara  - taková hrůza tady už taky byla.

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 10. 2009 9:59
a taky o důvěře

Když už příjmeme toto přirovnání, musíme doplnit slovo-důvěra. Pacient důvěřuje lékaři, že dokážte rozpoznat chorobu kterou trpí.Důvěřuje mu, že zná a použije ty správné prostředky k jeho léčení, pokud to bude možné. Ani ne tak pro věhlas a autoritu doktora, ale proto že ví,že vychází z ověřených znalostí medicíny.Pokud by chtěl lékař použít nějaké neověřené, jím právě vymyšlené  postupy,musel by na to pacienta upozornit, vyžádat si jeho svolení.A už vůbec by pacienta nenapadlo, že lékař si může celou jeho diagnózu vycucat z prstu jen proto aby inkasoval peníze za léčbu (v tom horším případě),nebo aby si jen lékař tím zvyšoval svou popularitu (v tom lepším.)

Takže, když se vrátíme k teorii globálního oteplování - jak jsme na tom - žádné úspěšně vyřešené případy z minula tu nemáme  (vlastně máme, ale ty hovoří proti této teorii), vaříme z vody, jak v rozpoznávání účinků, tak i návrhu způsobu léčení..A to nemluvím o tom, že se ani sami vědci nemohou shodnout o tom zda jde o chorobu..

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
RNDr. Pavel Poc, poslanec Evropského parlamentu
http://www.pavelpoc.cz

Seznam rubrik