Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

12. 9. 2011 9:29
za ty prachy co tam berete, pane europoslanče

Je to slabota.Nutnost označovat výrobky symboly,dodržovat poloměr okurky balení koblih  je označováno jako šikana,ale podnikatelé je plnit musí,jinak jsou vystaveni ze stran státních orgánů likvidačním pokutám.

Ja pak to že pak EU přijme názor že výrobce dokonce může pod stejnou značkou a názvem prodávat co se mu zachce a v jakékoliv i zhoršené kvalitě?Není to náhodou klamání zákazníka?Skutečně žádná vláda ani parlament nemůže iniciovat obranu spotřebitele?To bych se divil.

Dejme tomu,pane poslanče že půjdete do českého autoservisu a koupíte si za svůj europoslanecký plat poslední model Mercedesu.A doma až otevřete kapotu,tak uvidíte že pod kastlí je motor a konstrukce z velorexu.Ale prodejce Vás ujistí, že je to v pořádku,toto je "složení vozu" ,které  Mercedes prodává na východní(tedy české,v Japonsku by ho vynesli v zubech)trhy pod stejnou značkou jako své kvalitní vozy jinde.Vaše chyba že jste si nepřečetl přesné technické parametry tohoto  vozu,než jste si ho koupil.Co myslíte?

0 0
možnosti
R

roman36c

12. 9. 2011 9:02
Bože a tohle platíme z našich daní.

Rv Jakýkoliv bojtot v situaci kdy existuje téměř 100% monopol je neuvěřitelná blbost. Co by pomohlo, by byl jednotný evropský trh. Jenže k tomu máme hodně daleko.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS