Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J-irik

22. 5. 2009 9:10
sockomous != nutne socialista

Onyl, vazeny pane. I kdyz az do chvile precteni Vaseho clanku jsem tento vyraz neznal, patrne ho chapu lepe, nez Vy. Nebo ze byste snad nechtel pochopit? Sockomous je priznivec CSSD, ketry se paktuje s komunisty, popripade ma minulost s KSC(M) spojenou a ac se tvari, ze s komunisty nemluvi, v dusi mu stale bubla duch tridniho boje a nenavisti. A takovych ma CSSD ve svem nejvyssim vedeni vice, nez prilis. Bohuzel.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

22. 5. 2009 9:07
Sockomouš

je třeba Falbr , tedy člověk , který do sociální demokracie vstoupil pouze proto,aby udělal kariéru a přitom mu nikdo nevyčítal bezpáteřnost komunistické kariéry. Jsou to také lidé,kteří až sociální demokracie umožní vládu komunistů a vznikne tzv. sockomoušská vláda,jaká je teď v krajích , zase přejdou ke komunistům a sociální demokracii rozpustí.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

22. 5. 2009 9:03
Sockomouš

Myslím,že sockomoušem je nazýván příznivec ČSSD, jelikož politika ČSSD a KSČM má k sobě velmi blízko a má velmi podobné cíle. Berte to trošku s rezervou a humorem,ač jste zapálený socialista. Nebo jste  stejný studený čumák bez sympatií,jak váš čelný představitel?;-)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

22. 5. 2009 9:08
Re: Sockomouš

Ještě je termín sockomoušská omeleta. Tedy socan s komunistickým myšlením , který kope vejce na svoje voliče.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
RNDr. Pavel Poc, poslanec Evropského parlamentu
http://www.pavelpoc.cz

Seznam rubrik