Diskuse

Furt špatně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

luky77

2. 9. 2010 11:34
První články od politika s nadhledem

Děkuji za skvělou reflexi české společnosti. Plně s Vaším názorem souhlasím!

0 0
možnosti
THJ

tvé horší já

23. 7. 2010 14:25
vybrano

ale ukazal jste, ze nejlepe vas zivila politika, jinak byste se po tech neuspesich v ostatnich odvetvich, tak rad nevratil do teple zidlicky. ze?

0 0
možnosti
P

pavel_poc

24. 7. 2010 14:00
Re: vybrano

Vy asi nečtete moc dobře, já si nestěžoval na žádné neúspěchy, to bych byl vážně nevděčný. Život mi přál ve všem co jsem dělal a to tak, že hodně. Já si stěžoval na lidi, jako jste Vy. A jen tak mimochodem, z toho Vašeho pohledu, zjevně omezeného pouze na peníze, mě jednoznačně živilo podnikání. Ale to v mém blogu je napsáno, jen neumíte nebo nechcete číst, že?Rv

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

23. 7. 2010 8:50
hezké

Perfektně napsané. Jenom mi řekněte, jak je možné, že potkávám tolik rozumných (i mladých i středně starých i starých) lidí, kteří jsou členy ČSSD a přesto si nahoře držíte takové ňoumy. Někdy mám pocit, že kdyby se tahle část lidí trhla k nové straně, nebo se zbavila těch jmen na špici, nepotřebovala by ani koalice.

0 0
možnosti
P

pavel_poc

24. 7. 2010 14:08
Re: hezké

Kdysi proti sobě stáli "dávní titáni" Klaus a Zeman.  Jeden byl svržen do Tartaru politického zapomění, druhý vystoupil na Olymp prezidentského úřadu. Pak nastala nepříliš kultivovaná doba, období Topolánek x Paroubek která po těchto volbách pominula. Kultivace politické scény závisí především na voličích. Teď konečně přišel od voličů impulz a obě strany, jak ODS tak ČSSD na to budou reagovat.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

23. 7. 2010 8:09
Pane autore,

právě vaše strana vedla snad každou kampaň tak, že hrála na strunu a živila vlnu závisti v občanech-svých potenciálních voličích. Takže i když jste třeba v ásadě dobrý a poctivý člověk .... dá se říci, že jste sklízel co vaše strana zasila.

0 0
možnosti
P

pavel_poc

24. 7. 2010 14:12
Re: Pane autore,

Já ani nevím jestli to byla výhradně ČSSD, která hrála na závistivou strunu. Já mám někdy pocit, že je to tak trochu v nás a že na závisti byl postavený především komunistický režim. Ale to by bylo asi na dlouhé povídání. Ale díky, dobrá poznámka.

0 0
možnosti
A

acotakhle

23. 7. 2010 8:08
Co dodat ?

Snad jen "neberte život příliš vážně, tak jako tak z něj nevyváznete živý" ;-D

0 0
možnosti
P

pavel_poc

24. 7. 2010 14:13
Re: Co dodat ?

Jóóóóóóóóó V

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

23. 7. 2010 7:25
Žijete obklopen závistí

máte dvě možnosti: změnit prostředí a závistivé lidi nechat někde daleko, nebo zchudnout a makat za legrační plat, ze kterého u drahého auta nezaplatíte ani pojistku.

-

Koukám, že jste politikem za ČSSD, takže pro vás by měla být správně varianta druhá.

-

Předem vás varuji, nepokoušejte se dožít důchodu, protože pobírat důchod, to je úplně špatně. Doopravdy dobře vám nejspíš bude až v hrobě. :-P

0 0
možnosti
KJ

zpetak

23. 7. 2010 7:16
Jó milý pane.

Jaký obrázek jste si udělali v obecném povědomí, takový je pohled na Vás. Je logické, že se s tím vezete i Vy.Je to škoda, třeba jste opravdu jeden z mála poctivých.V Čechách se toho obrázku nezbavíte ani po stoletích.Ale je to zajímavé.Obecný lid si je velmi dobře vědom o komunistech - kapitalistech, svazácích-kapitalistech a podobných , ale stále je volí, stále je volí.Nepoctivost a heslo známé z časů minulých : "Kdo nekrade,okrádá rodinu" se dnes dostaly na piedestal mravnosti a slušnosti.Je to nepochopitelné...lidé,kteří se neprojevili jako dobří hospodáři se státní pokladnou, jsou opět ve Strakově akademii.Dokonce ještě s bývalými agenty STB. Svět je nevyspytatelný.

Přeji hezký den a zdravíčko.

0 0
možnosti